El NIU se suma al Google Startup Grind

El NIU se suma al Google Startup Grind

Per Andorra Telecom | 14/05/2018 | Notícies

L’Espai d’Innovació d’Andorra ha acollit aquest dilluns la presentació del primer esdeveniment organitzat al Principat per Startup Grind, que és la comunitat global d’emprenedors més gran del món i l’únic soci de comunitat de Google for Entrepreneurs.

Aquesta primera sessió, compta amb la col·laboració del NIU d’Andorra Telecom, Vall Banc i Actua, tindrà lloc el 16 de maig i consistirà en una presentació realitzada en format entrevista, que anirà a càrrec del ministre d’Economia, Innovació i Competitivitat, Gilbert Saboya. Les inscripcions es poden fer en aquest web: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-andorra-presents-open-innovation-in-andorra-our-partnership-with-mit-media-lab/#/code-ACTUA1605.

Sota el títol “Open Innovation in Andorra: Our Partnership with MIT Media Lab”, Saboya explicarà els projectes d’innovació que es desenvolupen al país i els treballs que realitzen conjuntament la Fundació ActuaTech i el Massachusetts Institute of Technology (MIT). La intervenció tindrà lloc a les 19 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, serà en anglès i es podrà seguir en directe a https://www.startupgrind.com.

Durant la presentació, Ferran Martínez, director d’Startup Grind Andorra, ha destacat que l’esdeveniment neix amb “la voluntat de fer conèixer Andorra dins del món emprenedor internacional i poder exportar el talent del país”. D’altra banda Alex Rodríguez, director regional d’Startup Grind Andorra, ha mostrat l’interès per “convertir-se en un partner internacional de les iniciatives emprenedores d’Andorra”.


Una comunitat d’emprenedors a 125 països

Startup Grind està present a 365 ciutats de 125 països on celebra un esdeveniment mensual amb entrevistes amb emprenedors, inversors i líders d’opinió. La missió d’Startup Grind és ajudar-los a través de tres valors: “Make friends, not contacts; Help others before helping yourself; give before you take”. Les conferències acostumen a comptar amb un seguiment de milers de persones, com les que s’han fet a Silicon Valley, Londres, Ciutat de Mèxic, Barcelona, Los Angeles i Toronto. De les darreres entrevistes realitzades destaquen les que s’han fet a Casey Fenton (fundador de Couchsurfing), Anne Driscoll (CMO de Startup Genome), Chris Schultz (CEO de Launchpad), Howard Love (business angel) i Michael Eckhardt (co-autor del llibre Crossing the Chasm).