News

Quatre startups del Niu d’Andorra Telecom participaran en la cimera de negoci internacional Millonario Master Minds

Quatre startups del Niu d’Andorra Telecom participaran en la cimera de negoci internacional Millonario Master Minds

Per Andorra Telecom | 12/07/2021 | News

El Niu d’Andorra Telecom presentarà quatre startups en la primera edició de la cimera de negoci internacional Millonario Master Minds que se celebrarà els dies 17 i 18 de juliol a Barcelona.

Miquel Gouarré, responsable del NIU, ha explicat que la convocatòria per participar a la cimera de negoci internacional Millonario Master Mind, que es va llençar el passat mes d’abril, va rebre una vintena de sol·licituds i, d’entre totes i després d’un procés de selecció, les escollides per ser presentades en aquest esdeveniment de la mà del NiU d’Andorra Telecom han estat: MACCO ROBÒTICS, LUPA, HISTÒRIA DEL MÓN i FUTURA VIVE

MACCO, LUPA i HISTÒRIA DEL MÓN participaran en les Pich Sessions, recordem que són sessions de 15 minuts per vendre el projecte a un panell d’inversors, mentre que FUTURA VIVE es presentarà com a cas d’èxit.

El balanç de la convocatòria i del procés de selecció han estat, segons ha explicat Gouarré, molt positiu i auguren una participació exitosa per part de les startups presentades per la incubadora/acceleradora d’Andorra Telecom.

Gouarré ha recordat que l’objectiu d’aquest esdeveniment “és fomentar el desenvolupament de nous emprenedors, potenciar la seves idees de negoci i accelerar el seu creixement”.

Marta Ambor, coordinadora del NiU, ha recordat els projectes de cadascuna de les startups seleccionades, essent el projecte de MACCO Robotics, una iniciativa especialitzada en robotitzar el sector gastronòmic, concretament la restauració, i l’hoteleria, amb una combinació de Food Experiènce amb robòtica i intel·ligència artificial.

El projecte de LUPA va dirigit al sector de l’automoció, i vol donar resposta a una mobilitat sostenible i econòmica.

HISTÒRIA DEL MÒN, presenta un projecte editorial altament tecnològic que en fa ús de la tecnologia per reproduir manuscrits originals en format digital i facsímil, en una edició limitada.

I finalment, FUTURA VIVE, que amb un projecte Plug&Play 100% i amb intel·ligència artificial, utilitza els “robots socials” per donar servei al sector serveis, ha estat seleccionada com a cas d’èxit.

Des del NIU d’Andorra Telecom s’espera complir amb els objectius de la participació en aquest esdeveniment, que són principalment “que els emprenedors puguin desenvolupar un networking potent en un dels pocs esdeveniments de negoci presencials organitzats per aquest any, el que representa una molt bona oportunitat per reactivar un dels motors econòmics emergents a Europa”, així com aconseguir l’interès dels inversors pels seus projectes.

El Millonario Master Minds ha seleccionat a 50 startups de les 500 que s'hi han presentat, per participar en l’esdeveniment i s’espera una gran concurrència d’inversors, líders de comunicació empresarial, business angels i empresaris.

Durant l’esdeveniment, que tindrà un format presencial, es desenvoluparan de forma simultània diverses activitats com conferències d’experts de reconegut prestigi internacional, workshops i masterclasses, en les que s’abordaran temes com la innovació, la inversió, les noves tendències, el màrqueting del futur, el lideratge o el desenvolupament personal.

I en relació a l’impacte que per al NIU d’Andorra Telecom suposa poder participar en aquest esdeveniment, Gouarré ha remarcat que “no només és una oportunitat de fer-nos conèixer entre algunes de les empreses de més projecció mundial, sinó que ens posa en contacte en un ambient col·laboratiu amb inversors, mentors i autèntics referents de la innovació”.