L’aplicació de preparació física ATHL Exercise s’accelerarà des del NIU

L’aplicació de preparació física ATHL Exercise s’accelerarà des del NIU

Per Andorra Telecom | 16/09/2019 | Notícies
Rebre assessorament professional a través de la xarxa sobre els millors exercicis físics, l’anomenat entrenador en línia. Aquesta és la funcionalitat de l’aplicació de preparació física ATHL Exercise que l’emprenedor Albert Piñol Olea accelerarà des del NIU, la incubadora d’start-ups d’Andorra Telecom.

Piñol ha presentat aquest dilluns als mitjans de comunicació el seu projecte, acompanyat del responsable del NIU, Miquel Gouarré. L’equip d’ATHL està integrat per una metgessa, i un fisiòleg, el mateix Piñol, que preparen taules específiques en funció de les necessitats de l’usuari. El completen un enginyer informàtic i un especialista en màrqueting digital.
 

Un dels punts forts del projecte és que va dirigit a un espectre molt ampli d’usuaris de totes les edats, podent ser tant una eina per a persones que volen fer exercici per millorar la qualitat de vida o per recomanació mèdica; per a esportistes que volen millorar el seu rendiment i per a empreses o associacions per reduir el risc de lesió dels seus treballadors o membres.

El model de negoci està basat en la subscripció de programes de preparació física i preveu promocionar-se a través del màrqueting en línia i la promoció en empreses del sector de les assegurances o centres de salut.

Gouarré ha donat la benvinguda a aquesta nova start-up que “va enfocada a un sector, com és el de l’exercici i la salut, de gran potencialitat i que en els pròxims anys experimentarà un creixement notable”. El responsable de la incubadora ha remarcat que en aquests moments són quatre les empreses instal·lades al NIU d’Andorra Telecom.

Per la seva banda, Piñol ha remarcat que el NIU no només ofereix a les start-up un espai per desenvolupar o reorientar els seus projectes sinó que permet disposar de mentors especialitzats per tirar endavant la iniciativa i precisar el model de negoci.