Sis projectes es presenten al NiU Demo Day

Sis projectes es presenten al NiU Demo Day

Per Andorra Telecom | 21/11/2018 | Notícies
La segona edició del Niu Demo Day donarà l’oportunitat a sis projectes per presentar-se davant els inversors locals i internacionals aquest divendres. Es tracta d’iniciatives d’un marcat caràcter tecnològic i d’activitats molt diverses, que van des de l’àmbit de l’educació al de les estacions d’esquí.

El NiU aporta un dels projectes, a càrrec de dues empreses, que es presenten en aquesta trobada d’inversors mentre que un altra de les iniciatives correspon a un emprenedor que recentment estava instal·lat a la incubadora d’Andorra Telecom. La resta d’star-ups són externes però els promotors han valorat la conveniència d’incloure-les pel seu interès.

El responsable del Niu, Miquel Gouarré, que ha comparegut davant els mitjans per presentar el Demo Day, s’ha mostrat convençut que la trobada despertarà tant interès com la primera edició, celebrada el novembre dels 2017 i que va aconseguir aixecar 415.000 euros per a projectes d’emprenedoria.

El Demo Day se celebrarà a la Sala Aquarius de Caldea a partir de les 9 del matí. Després de la benvinguda a càrrec del director de l’Oficina Digital d’Andorra Telecom, Cesar Marquina, es donarà pas a les presentacions de projectes amb un temps limitat: cinc minuts per a l’exposició del projecte i cinc minuts suplementaris per respondre a les preguntes dels inversors.

L’auditori de la jornada estarà integrat per professionals especialistes en finançament provinents d’entitats bancàries, family office, fons de capital risc i business angels.

Un dels eixos de l’acció d’Andorra Telecom amb les empreses que hi ha instal·lades al NiU és el suport en la recerca del capital per tirar endavant les start-ups. L’objectiu del Demo Day és precisament el de contactar emprenedors i inversors.