MILLONARIO

El Niu a la trobada més important
entre start-ups i inversors

17 i 18 de juliol de 2021, a Barcelona

Millonario

Millonario Master Minds

Milionari «Master Minds» és la nova generació de cimeres de negocis a Europa, pionera i única en el seu gènere, que reuneix les fonts de capital del top mundial, grans empreses de capital de risc, prestigiosos fons d'inversió, àngels inversors, acceleradores d’empreses emergents i incubadores de negocis, arribats per avaluar més de 300 projectes d’empreses emergents i models de negocis procedents de tota Europa.

En aquest esdeveniment, els responsables del Niu presentaran el projecte a start-ups i inversors, posant en relleu el context favorable d’Andorra com a lloc ideal per a emprendre iniciatives tecnològiques, així com els avantatges de formar part de l’acceleradora d’empreses andorrana.

A més, els membres del Niu proporcionaran la seva experiència com a mentors a start-ups prèviament seleccionades per la organització, de manera que es pugui crear un networking a mitjà termini i es pugui valorar la seva incorporació a les instal·lacions del Niu.

El córner Niu comptarà amb representants de varis estaments empresarials d’Andorra, des de companyies financeres fins a representants del Govern, d’Andorra Turisme i d’Andorra Telecom, tot això enfocat a poder oferir la millor oferta d’oportunitats per tal d’atreure empreses innovadores tant cap a Andorra com cap al Niu.

També s’hi donaran cita experts, mentors i coaches de gran prestigi internacional per oferir en simultani conferències principals, classes magistrals, tallers, mentories privades i «Slow Dating Meetings» on donem la clau per presentar el teu projecte als titans de les inversions.

Web oficial

INVERSORS

D'ALT PRESTIGI INTERNACIONAL

EXPERTS

MENTORS I COACHES JUNTS A MILIONARI

PER QUÈ HAURIES D'ASSISTIR-HI?

Milionari és el punt de trobada de visionaris de tot el món

Estratègia
de negocis

Amplia la teva empresa! Aprèn dels millors experts del moment sobre com integrar el lideratge, el màrqueting i el desenvolupament organitzacional per crear una gran estratègia empresarial.

Creixement
de l'equip

MILIONARI serà la millor INVERSIÓ per al teu equip! Combina estratègia empresarial, apoderament, lideratge, màrqueting, creativitat i psicologia del consumidor per ajudar el teu equip a desenvolupar la teva marca i la teva empresa.

Xarxes
d'elit

Professionals dels negocis, emprenedors i inversors de tot el món s'uneixen a MILIONARI cada any! Et connectaràs en persona amb els transformadors d'elit d'arreu del món!

Experiència
memorable

La increïble conjunció d'experts de renom mundial, la comunitat d'elit i els coneixements comercials exclusius fan que l'esdeveniment Milionari sigui memorable en tots els sentits. Sempre recordaràs el teu primer MILIÓ.

RESERVA AQUESTA DATA!

Ens veiem el 17 i 18 de juliol de 2021 a Barcelona, Espanya.

Hilton Diagonal Mar